Dva sjajna romana za kraj godine // Jedno u drugom / Vernon Trodon tom 2

Dragi naši, privodimo rekordnu 2019. godinu kraju. Bila je to godina kada smo objavili najviše novih naslova, prodali najveći broj primeraka knjiga i definitivno se etablirali kao jedna od najprepoznatljivijih i najuticajnijih izdavačkih kuća u Srbiji. Uz to, naša knjižara Bookastore već dve i po godine predstavlja kultno mesto za sve ljubitelje kvalitetne književnosti i dobre kafe.

Za sam kraj takve godine morali smo da pripremimo dupli program. Čak dva vrhunska naslova od danas su u prodaji.

Prvi je roman vodeće savremene švajcarske spisateljice Monik Šviter „Jedno u drugom“, moćna storija o ljubavima, protoku vremena i prvom svođenju računa na poluvremenu života.

Nagrađen najvećim tamošnjim književnim nagradama, preveden na dvadesetak jezika, ovaj bestseler možete po promo ceni od 693 dinara kupiti u Bookastoru i na našem sajtu.

Drugi je roman koji ste u mailovima i porukama na društvenim mrežama prizivali jer je nakon čitanja prvog dela neizdrž bio ogroman. „Vernon Trodon“, drugi tom, donosi nastavak jedne od najvećih priča ispričanih u ovom veku zbog koje su autorku proglasili dostojnom Balzakovom naslednicom. Furiozan, žestok, širok u zahvatu, a dubok u zaključcima, serijal o Vernonu je jedinstveno čitalačko iskustvo.

Drugi tom „Vernona Trodona“ možete da kupite u knjižari Bookastore ili da ga poručite na našem sajtu po promo ceni od 792 dinara.

Crna knjiga - prvi srpski roman u izdanju Booke

16. 12 2019.

Moja borba 6 - finale najvećeg književnog serijala današnjice

16. 12 2019.